Deaktivering af en VPN-forbindelse for individuelle apps

Sådan vælger du apps, der vil oprette forbindelse til internettet uden at bruge VPN:

1. Åbn Kaspersky-appen.
  2. Gå til VPN > Indstillinger .
  3. Tryk på Split-tunneling, og slå kontakten til i øverste hjørne for at slå funktionen til.
  4. For at finde en app, som du vil deaktivere VPN for, skal du trykke på søgeikonet og begynde at skrive navnet på appen i søgefeltet.
  5. Tryk på kontakten for at deaktivere VPN-forbindelsen for denne app.

Du kan også deaktivere VPN-forbindelsen for individuelle apps ved at trykke på kontakten ud for appen på listen over apps, der vises, når du åbner Split-tunneling.

6. For at deaktivere VPN-forbindelsen for alle apps på listen skal du trykke på knappen Deaktiver for alle .

Hvis du ændrer dine Split-tunneling-indstillinger, mens du er tilsluttet VPN, skal du oprette forbindelse til VPN igen for at anvende de nye indstillinger.

Kaspersky VPN prioriterer Split-tunneling over Smart beskyttelse. Dette betyder, at hvis du deaktiverer VPN-forbindelsen for en app i Split-tunneling, men også konfigurerer Smart beskyttelse for at sikre den pågældende apps forbindelse, ignorerer Kaspersky VPN indstillingen Smart beskyttelse og tillader appen at oprette forbindelse uden at bruge VPN.

Hvis både Kill Switch og Split-tunneling er slået til, vil apps med VPN-forbindelsen deaktiveret i Split-tunneling ikke bruge VPN. For alle andre apps vil Kill Switch afbryde internetforbindelsen, hvis VPN falder.